Sovrummet
Vi har nu camperat i vårt "nya" sovrum i en vecka och jag ångrar inte en sekund att vi valde att renovera och göra om ett av de gamla vardagsrummen/allrum/Tv-rum till sovrum istället. Det blev lite större och ligger i mitten av de tre rum som är så att säga nästan i fil, men då det inte är större öppning mellan två av dem så kanske det inte får kallas så. Ja, de tre rummen ligger iallafall på rad, oavsett om det är i fil eller inte... 
Det är inrett med de stora möblerna som ska vara, vi saknar bara två sängbord, men har tyvärr inte hittat några än. Jag är kräsen och vill ha sängbord som är från 1920- 30-talet och har hittills inte hittat några i närheten av där vi bor. Du kanske vet någonstans där jag kan hitta ett par? Hör av dig i så fall!
Älskar att inreda med det gamla och slitna...
Annars är det mest fluff-fluff och pyntandet som ska till och jag tar det som det faller sig. Jag plockar in och plockar bort, testar och funderar och river i alla de gömmor som vi har här på Åkerdala. Det är lätt hänt att man med stora garderober och uthus plockar in saker på ställen "där man vet var de är", glömmer bort dem och sedan blir det rena rama julafton när man hittar dem i letandet efter något helt annat än just det. 
Ni får några små snekpeaks från sovrummet, men då det inte är riktigt färdigfixat än så får ni ge er till tåls med den stora visningen till lite senare.
Nu är det dags att ladda inför kommande arbetsvecka och jag behöver sitta och planera upp kommande tårtor som ska ut till helgen. Allt det administrativa jobbet är inte så roligt alla gånger, men måste göras, och tur är att det räcker med att sitta ner med det ett par gånger i månaden för att hålla företagets papper i fas. Jag är ju mer kreativt lagd och lägger ju hellre tid på annat än sittandes vid skrivbordet. 
Ta hand om dig!