För många bollar i luften?
Jag gillar att ha mycket på gång, samtidigt som jag uppskattar en helt tom kalenderdag där det inte finns några måsten alls utan livet gör sig självt eller vad jag vill fylla dagen med. 
Just nu saknar jag dessa tomma kalenderdagar och det gör jag oftast när jag har kastat in en eller två bollar för mycket under dagen. Jag blir lite villrådig och vet inte riktigt var jag ska börja eller om jag ska börja överhuvudtaget med någonting. Just nu är jag där... där jag inte riktigt vet om jag ska prioritera/senarelägga en del saker som inte är nödvändiga eller om jag ska göra den mentala to-do-listan och beta av sak efter sak av det som jag vill hinna med att göra. 
Hm... och så hamnade jag här istället, där jag inte alls hade tänkt att vara idag. Men det finns säkert en mening med det här också. Att jag ska hinna fånga en eller alla bollar innan de faller till marken kanske? Eller plocka bort en eller två saker av det som jag tänkt...
För så är det trots allt, jag behöver bara få lite distans till det som är lite tufft ibland och se det från andra vinklar. Då helt plötsligt brukar lösningarna komma, när man minst anar det. Att drivas av lusten av att lyckas och inte oron att misslyckas brukar vara den rätta vägen att ta sig fram och det får bli ett litet peppande citat till mig och till dig om du känner att du behöver.
Ta hand om dig!