Lördag?
Är det bara jag som är veckovill? Det infinner sig en söndagskänsla i kroppen trots att det "bara" är lördag. Det betyder ju att det är en dag kvar av denna helg, vilket är otroligt skönt.
Våren är fantastisk och jag känner att det fylls på med energi både fysiskt och psykiskt, vilket gör att jag fyller mina lediga dagar med det som jag vill och kan göra. Att det blir dagar som är grå och regniga gör inte mig så mycket då det ger tid till att ta tag i saker inomhus som annars blir lite eftersatta när solen skiner och jag hellre är ute än inne.
Mina tomatplantor innan omskolning. Tänkte smart och köpte frön till en sort som inte behöver tjuvas.
Jag har dragit upp lite plantor, två olika sorters dahlior (jo, jag föll för dahlia-trycket och tänkte att jag måste jag med) och har nu skolat om dom. Håller tummarna för att de ska ha livskraft och vilja att fortsätta växa på sig så att de snart kan få komma ut i den nya blomsterrabatten som vi håller på att anlägga. 
Vi, läs min man, har även köpt hem brädor så mina odlingslådor snart kan ta form. Som jag längtar! Dock så blir det inte mycket odlat i dom i år då tiden är lite sen men det ska även ner en hel del olika bärbuskar i dem  och som ska inhandlas framöver. 
Våren är här, sommaren står för dörren och om cirka en månad är det dags för SEMESTER! Lyckokänslan är total!
Ta hand om dig!