Onsdagsboost
Jag har precis avslutat min tid för mig själv här då jag unnade mig att sitta i soffan och streama en föreläsning med Mia Törnblom. Just nu har jag en bubblande känsla i kroppen, en energiboost i sinnet och jag känner mig full av sätt att hantera vardagen och situationer som uppstår. 
Jag gillar att få verktyg att kunna använda för att komma vidare i livet och veta vilka nycklar som ska användas i vilket lås. Nu gäller det för mig att träna på att använda dem och ta reda på hur de fungerar och vid vilka tillfällen de kan behövas.
Mia i sig är ju ett energiknippe och så engagerad i sitt jobb, vilket hon gör så fantastiskt bra! Hon gör så att jag verkligen vill testa nya metoder och tankesätt. Hon och många fler ska jag erkänna då jag följer många kloka människor via poddar och poddar. Fördelen med det är att jag kan plocka russinen ur kakan så att säga och ta det som passar mig och använda det så gott jag kan.
Det kan handla om små citat, enkla förklaringar på hur man ska vända en tanke från en negativ spiral till att den ska bli positiv, sätt att kunna ta emot kritik och se på livet som det är och inte hur man vill att det ska vara men inte kan få (för det finns inte på riktigt utan i bilder när du scrollar i dina sociala flöden). 
Det som satte sig djupast just nu, det kommer säkerligen mer i efterhand, blir två avslutande citat från Mia´s föreläsning ikväll.
"Vi är inte friskare än våra hemligheter" 
"Ibland gör jag fel, men jag är inte fel."
 
 Ta hand om dig!