Sköna maj, välkommen!
Jag tittar bara in här som hastigast för att visa att jag finns och inte har glömt bort er det minsta!
Ni läsare finns med mig i mina tankar hela tiden, men det är just den, tiden, som inte finns i tillräckligt mycket mängd för mig just nu. 
Men jag har lärt mig genom åren att göra mitt bästa med det jag har och det är gott nog. Att försöka tillgodose andras behov före mina är en farlig väg att gå och den vill jag inte följa. Så jag är så glad över alla er som håller i och tittar in här med jämna mellanrum för att se om det har hänt något nytt.
Tänk, nu är vi inne i maj månad, en av mina största favoriter på året. Den här månaden har så mycket som den vill ge och jag vet att den kommer att ge löften om varma härliga ljusa dagar.
För snart 27 år sedan, den 8:e maj för att vara exakt, så såg min förstfödde dagens ljus och blev en världsmedborgare av rang! En kille med glimten i ögat och mycket vilja när han var liten och älskade dinosaurier en period, vilka killar och tjejer gör inte det i ca 5-års åldern?, och idag är han en klok ung man som är mån om att de i hans närhet har det bra. 
Att ha vuxna barn är omvälvande då man som förälder måste släppa taget, men ändå har lite "koll" för att kunna finnas där om man behövs. Jag måste på något vis förlita mig på att det jobb jag gjorde som förälder till mitt barn i unga år har gett resultat och visar sig positivt i de flesta lägen. Jag måste låta mitt barn göra sina egna misstag, men ändå inte vara den som sopar mattan eller tar avstånd kring det som hänt. Men samtidigt är det så häftigt att se hur den lilla killen nu har blivit en ung man som klarar sig själv och vet när han behöver ha goda råd från sin kloka mamma. 😉
Livet är bra härligt! Glöm bara inte bort att leva det!
Ta hand om dig!