2022, välkommen!
Jag är en storkonsument av poddar och då får de gärna innehålla spännande samtal med olika människor från olika kulturer, generationer, kön och samhällsklasser. Det ger mig en syn på mitt eget liv och en hjälp att reflektera över det och klargöra mer för vad jag vill ha ut av det.
Mina lyssningar sker ofta när jag tränar eller när jag jobbar med mina tårtbeställningar och jag ska erkänna att vissa poddar passar bättre vid det ena tillfället än det andra. Oavsett vilken syssla jag gör så är kravet dock att det ska vara lättlyssnat och finnas ett betydelsefullt innehåll som intresserar och engagerar mig.
Just nu håller jag på att lyssna ikapp Sarah Dawn Finer´s podd när jag jobbar i köket, och det är inte där min träning sker..., där har hon en återkommande punkt där hon alltid ställer tio snabba frågor till den som gästar henne. En av frågorna är: Det var bättre förr, eller, det bästa har inte hänt ännu, och det genomsnittliga svaret från hennes gäster är att det bästa har inte hänt ännu. Spännande svar, jag hade svarat detsamma, då jag tolkar det som att många människor uppskattar det vi har men vi tror ändå att det finns något bättre lite längre fram. Ger inte det ett hopp om mänskligheten?
Det är så som jag vill se det nya året som kommer, ett år som kommer att erbjuda många olika saker och tillfällen där det finns det som kommer att toppa det som jag redan har upplevt eller känslor som kittlar i bröstet av lycka och glädje. Jag är medveten om att inget kommer att ges till mig gratis och jag måste kämpa och offra både tid och ork för att hitta det som jag vet att jag kommer att uppskatta. Men samtidigt så är resan mot målet det som är det roliga, sträva mot stjärnorna och göra resan i delmål för att få känna känslan av att lyckas.
Så nu har resan 2022 börjat och jag hoppas att du vill följa med mig på den!
Ta hand om dig!