När människor lämnar avtryck...
"Meningen med livet är att hitta sin gåva och att sedan ge bort den"
Björn Natthiko Lindeblad 
Vissa människor hittar in i mitt sinne av olika anledningar och en av de människor är Björn. Hans vishet och klokhet har lett mig framåt i mitt eget sökande och letande efter mig själv och när han nu igår lämnade det här livet, mer levande än livet självt, så var det just ovanstående citat som var det första som jag tänkte på. 
Jag kommer att sakna hans provpratande tillsammans med Navid, där deras tankar och känslor kring livet i stort ledde fram till många klokheter och visdomsord som har väckt både känslor och tankar hos mig. 
Björns avtryck kommer alltid att finnas hos mig och ska du läsa en enda klok bok om livet så ska du läsa "Jag kan ha fel" där Björn ger dig vackra varma kloka tankar om att hantera livet. För vem annan än Björn kan ge dig citatet "Tro inte på allt du tänker" och få dig att inse att det är så rätt?
Vi alla människor har så många gåvor att ge, vi behöver bara träna oss på att upptäcka dom. Att sedan ge bort dem utan prestige eller någon motprestation är ynnest i livet och en sådan person tränar jag på att bli. 
Ta hand om dig!