Jag andas in och jag andas ut...
Livet är oförutsägbart och det är nog det som är storheten med det.
Det finns ett talesätt: "So much to do, so little time" vilket jag kan hålla med om men också mitt ansvar vad jag gör med min tid. Jag har den senaste månaden, jag såg att det var så länge sedan jag gjorde inlägg senast, just tagit det ansvaret, bidat min tid och lagt den jag har till mitt förfogande på det som varit viktigt för mig. Vilket innebär ständiga val, en känsla av otillräcklighet men även att efter valen och kvalen landa i att det är gott nog det jag gjort. Att låta tvivel och brydda tankar gnaga ända in i själen ger inget gott. Att låta det få bli det bästa av de val som gjordes just där och då, ge det en andra chans och göra de förändringar som går, ger insikt och en möjlighet att landa och se saker från en annan synvinkel. 
I mitt liv sker det ständiga förändringar, vissa är självvalda andra är opåverkbara, och jag ser fram emot varje dag som en möjlighet att påverka det jag kan. Just nu är mitt liv berikat med förändringar och nya insikter och chanser till att få ge mig själv utmaningar utifrån min komfortabla zon. Jag är stundtals nervös och pirrig medan andra stunder känner jag mig självsäker och vet att det kommer att bli bra. 
Så om du inte hör något från mig på ett tag igen så beror det på "so much to do, so little time". Men jag lovar, jag andas in, jag andas ut. 
Ta hand om dig!