Ett år av kärlek
God fortsättning och jag hoppas att ni alla hade ett gott slut på året som skyndat oss förbi.
Läser i almanackan för dagen, fredag den 6:e januari, och snart har en vecka gått av det nya året. 6 dagar som för mig förflutit i sakta mak, precis så som jag vill ha det, då jag har hunnit att ta in varje minut av dygnen. Vänt och vridit på dem, låtit minuter slösats bort och på så vis tagit hand om dem på bästa sätt, tagit vara på minuter och utnyttjat dem till fullo i både nyttiga och onyttiga göromål, precis så som livet är. För vi behöver lite av allt, i lagom mängd för att kunna skapa ögonblick att lägga i våra minnesbankar att plocka fram andra stunder under åren som går.
Jag är ingen person som avger några nyårslöften nu för tiden, då jag insett att jag antingen inte tar dem på allvar eller bara känner dem som något som bara blir ett tvång. För mig är det bättre att skapa vanor av det som jag känner att jag behöver förändra och dessa vanor kan jag börja med oavsett vilken dag på året det är. För mig är motivationen den stora drivkraften till detta, inte ett påtvingat löfte i årets sista skälvande minuter. 
Nytt år/månad/dag/timme/minut/sekund, nya möjligheter! Tänk vilken oerhörd rikedom det är, att under varje stund som jag får gå här på jorden så har jag oändligt många tillfällen att påverka och förändra, skaffa nya erfarenheter och lärdomar i mitt liv. Jag har ingen aning om vilka situationer och personer som kommer att korsa min väg, vilken påverkan det kommer att ge på kort sikt, på lång sikt. Livet är bra spännande och oberäkneligt, dag för dag, år för år. Vilket äventyr jag har framför mig! 
Ta hand om dig!