Jo tack, det är bara bra!
Inser mer och mer att jag hittar in här sporadiskt och ärligt talat mest när samvetet talar om för mig att det var länge sedan jag skrev några rader.
När jag funderar och reflekterar över varför det blir länge mellan gångerna så är det inte bara en anledning, att tiden inte alltid finns, utan fler än så. Prioritering, absolut, det tar tid att "ligga på topp" och planering och genomförande av företagets åtagande gör att timmarna utanför ordinarie arbete minskar en hel del. Men en av de viktigaste anledningarna är att jag har de senaste åren investerat i mig själv och hur jag mår. 

Jag lägger tid på den fysiska träningen och ser till att röra på mig minst tre- fyra gånger i veckan för att skapa energibooster och depåer att ösa ur under veckorna, men främst så har jag unnat mig att må bra i själen. Inte så att jag har gått i terapi hos någon, utan jag har skapat mitt eget "må bra-bibliotek" att samla ihop det som jag känner att jag behöver för att känna mig tillfreds med mig själv och den jag är. Jag har hittat den jag är mer och mer samtidigt som jag faktiskt kan känna att jag gillar den person som jag möter när jag tittar mig i spegeln. Den som tittar tillbaka på mig börjar bli den där kvinnan som jag längtat efter att få möta. Hon som med de blå ögonen ser på mig som en person som hon vill hålla fast vid resten av livet, vi som ska hålla ihop i vått och torrt. Och det är jag tacksam för!
Så, jo tack det är bara bra och jag mår bra. Jag har under åren skaffat mig någon form av verktygslåda där jag kan hitta de redskap som hjälper mig på vägen och leder in mig på de positiva tankebanorna. Jag tränar mig på att välja vilka strider som är värda att ta och vilka personer som ger mig energi. Det finns ett ord som jag vet jag behöver uttala mer utan att få dåligt samvete... ett nej. Och jag måste någonstans i det "nej-et" lära mig/vänja mig att då jag säger nej till något betyder det att jag säger ja till något annat. Så, nu livet, nu fortsätter vi där vi är och vi går framåt!
Ta hand om dig!