Internationella lyckodagen!
Hej! Jag är här nu! Jag hittade hit igen och när jag öppnade upp appen så vågade jag knappt titta på vilket det senaste datumet var där jag skrev en rad eller två i detta forum.
Det går långt mellan gångerna och ibland så svävar mina funderingar kring om jag ska ge upp bloggandet helt och hållet. Men jag vet att jag då skulle ångra mig och mina ambitioner är att jag ska komma tillbaka i mina rutiner med inlägg här med jämna mellanrum, där mellanrummen är färre än 30 dagar... Jag behöver bara hitta min rytm i livet där allt är i ett tempo där det flödar i lagom strömmar och inga större vågor bryts mot livets pir. Tanken och ambitionen finns, så nu är det bara att få allt att lugna ner sig och att var sak får sin tid.
På väg in till jobbet under morgonens lite tidiga stund så var mitt sällskap radiorösterna på en av reklamkanalerna. Deras rutin är att gå igenom vilka teman som dagen bjuder på och vad vi ska passa på att fira. Så, idag blev det en av mina favorit-temadagar, den internationella lyckodagen! Jag hoppas att ni alla har firat den avsiktligt men även att det har skett utan att du har tänkt på det. För visst kan vi alltid hitta något att vara lyckliga över! 
För mig så ligger tacksamhet väldigt nära lycka, så att nu få reflektera och tänka tillbaka över dagens händelser så ser jag bara det som varit bra och den känslan vill jag nu behålla och ta med mig in i morgondagen. Lyckan över att få vara jag, på den plats jag befinner mig och i det skedet i livet där jag är just nu  den känslan finns det inget annat som kan slå. Glad internationella lyckodagen!
Ta hand om dig!