Tänk om det finns hos alla någonstans därinne?
...omtanke...
...hänsyn...
...medmänsklighet...
...villkorslöst...
...respektfullt...
...prestigelöst...
...kravlöst...
...lyhördhet...

Bara en liten del av detta... Bara en liten glimt av något av dessa kan förändra mycket... för någon... vid det tillfället det behövs som mest.
Det var precis vad jag fick uppleva i helgen. En liten glimt av omtanke och medmänsklighet från en helt okänd människa som såg mig. Som såg vad jag behövde just där och då. Som inte krävde något tillbaka utan istället gav mig det jag behövde och såg det som något naturligt och okonstlat. 
Jag fick en kram... en varm och innerlig kram av en kvinna som var i ålder med vad min mamma skulle varit idag. Den här kvinnan kramade om mig, lyssnade på vad jag hade på hjärtat och bekräftade mig. Inte för att hon kände sig tvungen utan för att hon själv kunde känna igen sig i det jag sa och hjälpte mig att sätta ord på mina känslor, när jag själv inte riktigt hittade dem. 
I mina egna tankar på väg hem från detta oplanerade möte med denna kvinna så landade jag i önskan om att vi alla har det där inom oss. Att vi alla besitter något av det som vi kan ge av till andra, när de behöver det som mest.
Så tack du som gjorde en liten handling som betydde så mycket i den stund som jag befann mig i just då! Jag hoppas att jag får ge tillbaka någon dag, om inte till just du som gav till mig så till någon annan som behöver det som bäst just då i den stunden...
Ta hand om dig!